Tento web byl vytvořen v editoru webových stránek od . Vytvořte si svůj vlastní ještě dnes.Začít
.com

Celodenní pracovní workshop
NÁPLŇ WORKSHOPU
Historie
Seznámení s historií čokolády a její cestou od kakaových bobů až po výsledné produkty.
Obalování
Jak správně obalovat pralinky a vytvořit originální dekor.
Temperace
Rozdíl mezi jednotlivými druhy čokolády, její temperace a chyby, kterým se vyvarovat.
Tipy a triky
Tipy a triky zkušené čokolatierky Dany Mlenské a celé její know-how získané dlouholetou praxí v oboru.
Ganage
Příprava ganage krok po kroku a rady jaké ingredience spolu ladí.
Krabička
Na závěr si odnesete dárkovou krabičku 9 čokoládových lanýžů.






pro koho je workshop určen?
Pro všechny, co se chtějí naučit výrobu domácích pralinek.
Rezervace
Pokud si chcete rezervovat workshop, nebo máte jakýkoli dotaz, prosím, vyplňte kontaktní formulář.