top of page

Celodenní pracovní workshop
NÁPLŇ WORKSHOPU
Historie
Seznámení s historií čokolády a její cestou od kakaových bobů až po výsledné produkty.
Obalování
Jak správně obalovat pralinky a vytvořit originální dekor.
Temperace
Rozdíl mezi jednotlivými druhy čokolády, její temperace a chyby, kterým se vyvarovat.
Tipy a triky
Tipy a triky zkušené čokolatierky Dany Mlenské a celé její know-how získané dlouholetou praxí v oboru.
Ganage
Příprava ganage krok po kroku a rady jaké ingredience spolu ladí.
Krabička
Na závěr si odnesete dárkovou krabičku 9 čokoládových lanýžů.






pro koho je workshop určen?
Pro všechny, co se chtějí naučit výrobu domácích pralinek.
Rezervace
Pokud si chcete rezervovat workshop, nebo máte jakýkoli dotaz, prosím, vyplňte kontaktní formulář.
Kotva - kontakt
bottom of page