30516556_1972334269748458_2507035976191180800_o.jpg

Celodenní pracovní workshop

NÁPLŇ WORKSHOPU

Historie

Seznámení s historií čokolády a její cestou od kakaových bobů až po výsledné produkty.

Obalování

Jak správně obalovat pralinky a vytvořit originální dekor.

Temperace

Rozdíl mezi jednotlivými druhy čokolády, její temperace a chyby, kterým se vyvarovat.

Tipy a triky

Tipy a triky zkušené čokolatierky Dany Mlenské a celé její know-how získané dlouholetou praxí v oboru.

Ganage

Příprava ganage krok po kroku a rady jaké ingredience spolu ladí.

Krabička

Na závěr si odnesete dárkovou krabičku 9 čokoládových lanýžů.

549a2b8b-48a6-4df1-90d1-cbe958352465.jfif
e4c08e76-25fb-49a5-b305-eb7dce81d3d7.jfif
05edf071-ac30-4cac-a7eb-91afbe07b1f3.jfif
5b1495f0-f49d-40dc-bfc9-c9f8848e5b18.jfif
c20149f8-27b4-4c13-b56d-a050803909af.jfif
18654670-dbb3-4277-b79c-b3c40b51bbd1.jfif

pro koho je workshop určen?

Pro všechny, co se chtějí naučit výrobu domácích pralinek.

cena

3 500 Kč za osobu

Rezervace

Pokud si chcete rezervovat workshop, nebo máte jakýkoli dotaz, prosím, vyplňte kontaktní formulář.

arrow&v
Děkujeme za zprávu. Brzy se Vám ozveme